Kerst smaakmakers - Bakkerij van der Wal Jolink  

Kerst smaakmakers

 

Weihnachtstollen

Al generaties lang staat Bakkerij van der Wal Jolink bekend om dit fantastische Kerstbrood. Met onze uitgekiende receptuur en de vakmanschap van onze bakkers maken we een feestelijk product, dat met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt. Het onderscheidt zich in het bijzonder door:

• De vulling

Een stol van 1000 gram bevat ca. 250 gram tarwebloem en maar liefst 600 gram vulling! De lekkerste amandelspijs, sappige Turkse rozijnen, frisse Griekse krenten,stukjes geroosterde amandelen uit Californië en fijngemalen mediterrane stukjes sinaasappel en citroen.

• De smaak

De smaak van de vulling is het beste wat er in de wereld is te vinden. Voor het deeg gebruiken we natuurlijk ook enkel natuurzuivere grondstoffen met als belangrijkste smaakmaker echte Hollandse boter.

Klik op het filmpje om te zien hoe wij onze Weihnachtstol maken.

 

• De houdbaarheid

Door de unieke samenstelling, de hygiënische verwerking en het grote aandeel van krenten en rozijnen zijn onze Weihnachtsstollen zeker 3 weken houdbaar en lekker. Het is ook mogelijk ze langere tijd in de diepvries te bewaren. De unieke eigenschappen blijven volledig bewaard.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)

Gewicht   winkelprijs  
1000 gram* met spijs €13,50 *eventueel met glazuur €14,80
700 gram** met spijs €10,00 **eventueel met glazuur €11,20
500 gram met spijs €  6,80
500 gram zonder spijs €  6,50
250 gram met spijs €  4,05

Verpakking

Gewicht Materiaal lengte breedte hoogte
1000 gram luxe vensterdoos 34,5 16,5 8
700 gram luxe vensterdoos 29 13,2 7,5
500 gram cellofaan
250 gram cellofaan

De geglazuurde stollen kunnen eventueel voorzien worden van een (bedrijfs)logo.

Ingrediënten: Rozijnen, krenten, amandelspijs (amandelen, suiker, kippenei (scharrel), glucosestroop, citroen), tarwebloem, water, amandelen, broodverbetermiddel (melkpoeder, plantaardige olie (koolzaad, palm), suiker, veldbonenmeel, aroma (sinaasappel, citroen, kurkuma-extract), bakkersgist, boter, citroenrasp, bakkerszout, kippenei (scharrel), poedersuiker.

Allergie informatie: Dit product bevat tarwe (gluten), kippenei, melk (lactose), schaalvruchten (amandel).


kerst rumbolRumbollen

De rumbol van Bakkerij van der Wal Jolink is al jarenlang een enorm succes. Vanwege de heerlijke rumglazuur heeft dit lekkere brood een superfeestelijke uitstraling. Samen met het populaire gewicht van 500 gram heeft dit er voor gezorgd dat onze rumbol al jaren het middelpunt is van menig Kerstontijt, -brunch of –lunch.

Wat is kenmerkend:

• De vulling

De rumbol heeft een vulling van heel veel sappige rozijnen, zuivere amandelspijs en fijngemalen sinaasappel en citroen. Verder maakt het aroma van de Jamaicaanse rum dit brood heel exclusief.

• De smaak

De sappigste rozijnen, de echte boter, het subtiele aroma van de rum en het gebruik van natuurzuivere grondstoffen maken de rumbol tot een echte traktatie!

• De houdbaarheid

Door de unieke samenstelling, de hygiënische verwerking en het grote aandeel van rozijnen is de rumbol zeker 2 weken houdbaar en lekker. Vanwege de glazuurlaag is bewaren in de diepvries wat moeilijker. Tijdens het ontdooien zal de condens de glazuurlaag deels oplossen waardoor deze er minder mooi uit zal gaan zien.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)

Rumbol € 6,95

Verpakking

Materiaal lengte breedte hoogte
luxe vensterdoos 24,2 16 9

De rumbol kan eventueel voorzien worden van een (bedrijfs)logo.

Ingrediënten: Rozijnen, krenten, amandelspijs (amandelen, suiker, kippenei (scharrel), glucosestroop, citroen), tarwebloem, water, broodverbetermiddel (melkpoeder, plantaardige olie (koolzaad, palm), suiker, veldbonenmeel, aroma (sinaasappel, citroen, kurkuma-extract), bakkersgist, boter, natuurlijk rum aroma, rum (Jamaica), karamelsiroop, citroenrasp, bakkerszout, kippenei (scharrel), poedersuiker.

Allergie informatie: Dit product bevat tarwe (gluten), kippenei, melk (lactose), schaalvruchten (amandel).


Kerst roomboter amandel kransRoomboter amandel kerststaven & kransen

Een echt ambachtelijke roomboter amandelkrans of staaf is een van de meest traditionele feestelijke decembertraktaties die je kunt bedenken. Bakkerij Van der Wal Jolink maakt dit mooie product van het mooiste roomboterbladerdeeg en de lekkerste amandelspijs. De decoratie is niet alleen heel feestelijk door de poedersuiker over licht geroosterd amandelschaafsel maar ook nog eens heel erg lekker.

Wat is kenmerkend:

• De spijs

De amandelspijs die wij gebruiken behoort tot de absolute top. Zo bevat onze amandelspijs meer amandelen en minder suiker dan wat de meeste bakkers gebruiken. Ook zijn de amandelstukjes net wat minder fijngemalen wat het net wat exclusiever maakt.

• De smaak

De frisse zachte spijsvulling en de luchtige bladerdeegkorst met de geroosterde amandeltjes geeft een fantastische smaakbeleving.

• De houdbaarheid

De staven en kransen zijn het lekkerst als ze binnen een paar dagen na aankoop gegeten worden. Daarna wordt met name de korst wat zacht. Als het product voor gebruik een minuut of 10 in een oven van 170°C wordt verwarmd dan wordt de korst wel weer lekker bros. Dan is een staaf of krans tot 2 weken na aankoop nog steeds lekker.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)

Roomboter amandel kerstkrans €14,80
Roomboter amandel kerststaaf €  7,10

Verpakking

Materiaal lengte breedte hoogte
Roomboter amandel kerstkrans luxe doos 23 23 6
Roomboter amandel kerststaaf luxe doos 32 6 6

Ingrediënten: Amandelspijs (Amandelen, suiker, kippenei (scharrel), glucosestroop, citroen), roomboterbladerdeeg (tarwebloem, roomboter, water, sojabloem, zout, kleurstof E160a), amandelen, abrikozenjam), poedersuiker.

Allergie informatie: Dit product bevat tarwe (gluten), kippenei, melk (lactose), schaalvruchten (amandel).


Chocolade noten tulbandChoco-notentulband


Een tulband is altijd een van de sfeervolste lekkernijen met Kerst. Deze mooie chocolade-notentulband is een heerlijke en exclusieve variant op de traditionele kersttulbanden. Voor wie de tulband te groot vindt hebben we hetzelfde product ook in een cakevorm.

Wat is kenmerkend:

De basis is een heerlijke melkchocoladecake met daar doorheen geroosterde stukjes hazelnoot. Na het bakken wordt er een zoete hazelnootglazuur overheen gegoten waar als decoratie nog wat geroosterde amandeltjes op gestrooid worden. De tulband onderscheidt zich nog extra omdat er ook nog een ring amandelspijs in zit zodat elk plakje een ‘oog’ met spijs heeft. Deze zit niet in de cakevariant.

• De smaak

Door de veelheid aan smaakmakende ingrediënten is de smaak moeilijk te beschrijven. Er is eigenlijk geen overheersende smaak maar de termen zoet, karamel, melkchocolade, licht geroosterde noten geven een aardige indicatie.

• De houdbaarheid

Wij adviseren om dit product uiterlijk tot 14 dagen na aankoop te consumeren. U kunt deze tulband in de koelkast bewaren maar laat het voor gebruik wel goed op kamertemperatuur komen. Dan komt de smaak volledig tot zijn recht. Ook invriezen is goed mogelijk.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)Chocolade-notencake

Chocolade-notencake €6,25
Chocolade-notentulband €15,30

Verpakking

Materiaal lengte breedte hoogte
Chocolade-notencake luxe vensterdoos 25,2 10 9
Chocolade-notentulband luxe vensterdoos 19 19 11

Ingrediënten: Suiker, tarwebloem, plantaardige olie, amandelspijs* (Amandelen, suiker, kippenei (scharrel), hazelnoten, cacaopoeder, boter, cacaoboter, kippenei, water, amandel, rijsmiddel E450, E500, E336, geleermiddel E339, E516, aroma, emulgator E322 (soja).

*Amandelspijs alleen in de tulband*

Allergie informatie: Dit product bevat tarwe (gluten), kippenei, melk (lactose), schaalvruchten (amandel), noten, soja


Roomboter tulbandRoombotertulband


Een tulband is altijd een van de sfeervolste lekkernijen met Kerst. Deze mooie Moskovische roombotertulband is de echte traditionele Kersttulband.

•          Omschrijving van het product

Een Moskovische tulband heeft als basis een stevig roombotercakebeslag waar een grote hoeveelheid krenten en rozijnen doorgemengd worden. Het eindresultaat is stevig, niet zo luchtig maar wel lekker mals.

• De smaak

Het is belangrijk om de tulband te eten op kamertemperatuur. Dan komt de smaak van de zuidvruchten en het aroma van de roomboter het best tot zijn recht. Ook is de tulband bij kamertemperatuur veel malser dan wanneer het product koud is. Het fijne aroma van vanille maakt de Kerstsfeer compleet.

• De houdbaarheid

Wij adviseren om dit product uiterlijk tot 8 dagen na aankoop te consumeren. U kunt deze tulband eventueel een langere tijd in de diepvries bewaren.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)

Roombotertulband € 14,35

Verpakking

Materiaal lengte breedte hoogte
luxe vensterdoos 19 19 11

Ingrediënten: Cakemix (suiker, tarwebloem, zetmeel, rijsmiddelE400, E500, aroma), rozijnen, krenten, roomboter 23%, kippenei (scharrel), water, zout.

Allergie informatie: Dit product bevat tarwe (gluten), kippenei, melk (lactose).


Veluwse boeren appelcake

Je zou kunnen zeggen dat dit een taart is in de vorm van een grote cake. De buitenkant van de cake is gemaakt van roomboterkoek, op deze koek zit een laagje abrikozenjam, daar weer op een heerlijke roombotercake en tot slot een flinke hoeveelheid verse appel. Het geheel is transparant geglaceerd waardoor er een prachtige glans ontstaat, de verse appel goed beschermd is en zijn smaak behoud. Het gewicht van een hele cake is ruim 2 kilogram!

• De smaak

Een combinatie van de geurige roomboter, de frisse appel en de zoete abrikoos is een feest voor alle zintuigen. De smaak van de cake komt het beste tot zijn recht als deze op kamertemperatuur wordt gegeten.

• Houdbaarheid

Wij adviseren om dit product thuis in de koelkast te bewaren en uiterlijk tot 8 dagen na
aankoop te consumeren. Wel ongeveer een uur voor gebruik uit de koelkast halen.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)

Veluwse appelcake €20,-
Halve Veluwse appelcake €10,25

Ingrediënten: Cakemix (suiker, tarwebloem, zetmeel, rijsmiddelE400, E500, aroma), appel, roomboter, kippenei (scharrel), abrikozenjam, water, suiker, glucosestroop, zout.

Allergie informatie: Dit product bevat tarwe (gluten), kippenei, melk (lactose).


Staffelkortingen.

Speciaal voor bedrijven die de heerlijke producten cadeau willen doen aan hun medewerkers of relaties hanteren wij de volgende interessante staffelkortingen.

Meer dan 10 stuks 10% korting
Meer dan 25 stuks 15% korting
Meer dan 50 stuks 20% korting
Meer dan 100 stuks 25% korting
Meer dan 200 stuks 30% korting

Heeft u speciale wensen of wilt u graag advies belt u dan even naar 055 521 22 14 of 06 52 644 273 en vraag naar Mathilda. U kunt ook een e-mail sturen naar info@waljolink.nl met in elk geval uw telefoonnummer dan zoeken wij contact met u.

Staffelkorting

In de eerste prijskolom staat onze winkelprijs incl. BTW.  Netto prijzen exclusief BTW worden dan:

kerst prijzen 2017